Skip to main content

Persoonlijk advies - binnenkort beschikbaar!

Advies op maat

Staat jouw badkamer vol met producten die allemaal net niet doen wat ze beloven? Lukt het je niet om je haar zo te krijgen als je wilt? Ben je op zoek naar volume? De perfecte krul? Of heb je een probleem met je haar waar je graag advies over wilt? Kijk hier voor informatie en mijn adviezen voor jouw haartype.

Behoefte aan advies op maat? Vraag dan een persoonlijk digitaal adviesgesprek aan en we gaan samen op zoek naar hoe het beter kan. Zodat ook jij, misschien wel voor het eerst, echt blij wordt van je haar!

Hoe werkt het?

  • Vul onderstaand contactformulier in.
  • Als je de vragenlijst hebt ingevuld ontvang je binnen 5 werkdagen een persoonlijke advies video.
  • En ontvang je een overzicht met de producten die ik jou adviseer.

Investering

Een digitaal adviesgesprek is een investering van 20 euro. Vul onderstaand formulier in en reken veilig af via IDEAL.

BINNENKORT BESCHIKBAAR. Voor vragen neem contact met mij op. 

Sorry. Dit formulier accepteert geen nieuwe inzendingen meer.

‘Mijn haar voelt beter dan ooit!’

Door Carola Blokland

“Er is maar één iemand die ik mijn haar toevertrouw en dat is Tine. Ze redde m’n trouwkapsel, knipt en kleurt me al sinds die tijd en 1,5 jaar geleden overtuigde ze me om vol voor mijn krul/slag te gaan met de juiste advies en producten en productgebruik. Mijn haar voelt beter dan ooit, ondanks dat ik nog regelmatig laat highlighten. En goud eerlijk is ze: over kleuren, over de hoeveelheid die eraf gaat (moet!). Naast dat ze kundig is, is ze in voor een goed gesprek, geestig en gezellig. Een echt cadeau aan mezelf om een paar uur in de stoel te zitten bij haar!”

Wat mensen over Tine zeggen.

‘Tine is een top kapster!’

Door Marije van Dijk

Tine is een top kapster die goed, eerlijk en professioneel advies geeft over en voor je haar. Daarnaast is ze een ware kunstenares als het gaat om feestkapsels! Naar de kapper gaan voor zowel een knipbeurt als mooie opsteeksels is een waar feestje.
Tine kan bestellingen als de beste inpakken. Zo leuk om uit te pakken, echt een cadeautje.