Skip to main content

Straal

Laat jezelf stralen

Na het grote succes van 3 november, de samenwerking met Roodmus en Kapsalon Tine, en de vraag naar een vervolg, zijn we verheugd om aan te kondigen dat we een nieuw evenement organiseren. Persoonlijk ontroert het mij hoeveel vrouwen er onzeker zijn over zichzelf. Daarom willen wij jou tijdens dit evenement weer laten stralen!

Wat kun je verwachten:

Oorbellen: Ontdek de prachtige wereld van Roodmus oorbellen en hoe je deze elegante accessoires kunt combineren met jouw persoonlijke stijl. Tijdens het evenement is er voldoende gelegenheid voor het kopen van de oorbellen.

Accessoires: Er zullen items te koop zijn van Casa en Cotton. Diverse woonaccessoires, enkele kledingitems en accessoires.

Taart: Martine biedt een onweerstaanbare selectie van heerlijke gebakjes. Verwen jezelf en de mensen om je heen met de smaken en elegantie van haar heerlijke creaties. Bestel vooraf alvast een doosje zoet, deze is voor 4 personen. Het is ook mogelijk ter plaatse een heerlijk gebakje te kopen en te eten.

Kapsalon Tine: Tine geeft een beperkt aantal korte kleuranalyses. Je kunt ook gewoon langskomen voor een korte vraag over je haar, producten of advies bij bijvoorbeeld het kiezen van de goede kleur oorbellen.

Diverse workshops

Er is de mogelijkheid een of meerdere workshops te boeken voor een heerlijk moment voor jezelf. Als je geen workshop wilt volgen kan je ook gewoon gezellig langskomen en een kijkje nemen bij een van de andere ondernemers die ook aanwezig zijn.

Haarstyling workshop: Onze deskundige topstylist Saskia, met jarenlange ervaring, zal je begeleiden via een hands-on leerervaring die je de geheimen van het vak zal laten ontdekken. Leer hoe je de juiste tools en producten kiest, krijg inzicht in het belang van gezonde haarverzorging en ontdek de geheimen achter een duurzame en schitterende haarstijl.

Make-up: Nathanie laat je in deze basis workshop ontdekken wat de kracht van minerale make-up is. Stap voor stap word je meegenomen in hoe je op een natuurlijke manier je gezicht kunt verzorgen en laten spreken. Heb je een gevoelige huid? Ook dan is er juist veel mogelijk! Denk hierbij aan concealers, foundation, finsher, bronzer, blush en een lip product.

Naaldvilten: Lianne leert je tijdens deze creatieve workshop de ontspannende kunst van het naaldvilten.

Korte Kleuranalyse: Tine leert jou welke kleuren het beste bij jouw huidtint passen. (koel, warm of neutraal)

Deze workshops bieden een interactieve en gezellige sfeer waarin deelnemers de kans krijgen om vragen te stellen, onder begeleiding te oefenen en waardevolle feedback te ontvangen.

Fotografie: de getalenteerde fotograaf  Ingrid zal aanwezig zijn om alle bijzondere momenten vast te leggen. Bovendien bieden we een unieke kans voor een individuele foto.

Datum en tijd: Zaterdag 10 februari, geopend van 10.00 – 16.00

Locatie: Grote markt 20-21, 4201 EB Gorinchem

Wil je deelnemen aan een van de workshops, schrijf je dan snel in! Wacht niet te lang, want de inschrijvingen zijn beperkt en vol = vol!

We kijken ernaar uit om je te verwelkomen in Gorinchem voor een dag vol gezelligheid, kleur en styling.

Laat je stijl stralen, word de beste versie van jezelf!

Hieronder zie je alle workshops, boek ze snel want vol=vol.