Skip to main content

Tarieven

De prijzen zijn vanaf de genoemde prijzen.

Knippen v.a. : €32,50

Krullen knippen v.a. : €79,50

Wassen föhnen/stylen: €22,50

Kleuren uitgroei: €52,50

Foliekleuring 1/2: €52,50

Foliekleuring 3/4: €77,50

Foliekleuring heel: €95,50

Meerwerk per 15 min: €9,-

Opsteken: €45,-

Kleuranalyse v.a. : €125,-

Bij alleen het kleuren van het haar wordt wassen/föhnen/stylen gerekend.
Bij kleuringen wordt gekeken naar de tijdsduur van de behandeling.
Als er meer tijd ingepland wordt voor alleen knippen ivm bijvoorbeeld de hoeveelheid haar of grote verandering wordt hier een meerprijs gerekend.

Persoonlijk digitaal advies: €25,-

Meer info

1 op 1 behandeling

Uiteraard kun in mijn salon de hoogste kwaliteit verwachten als het om je haar gaat. Zowel van mijzelf als van de producten die ik gebruik. Maar dat is niet het enige waar ik voor sta.

In mijn salon draait het helemaal om jou. Geen andere klanten, maar een 1 op 1 behandeling waarin jij alle tijd en aandacht krijgt. Even heerlijk tot rust komen terwijl ik je haar knip en/of kleur. Ruimte voor een goed gesprek, zonder dat je je zorgen hoeft te maken dat een ander dit hoort.

Terwijl je kleur intrekt drink jij lekker ongestoord een kop koffie of thee met natuurlijk een Tony’s Chocolonely. Of twee, dat mag ook. Tijdschrift erbij. Podcast. Of zomaar even lekker niks.

Het is eigenlijk de slogan van een ander bedrijf, maar ik wil het je zo graag laten voelen:

Je bent het waard!

PS: helaas laat mijn agenda het niet toe om nieuwe klanten aan te nemen. Maar wat als ik jou wél kan adviseren over jouw haar zodat ook jij weer blij wordt van je lokken? Kijk snel op Het geheim van mooi haar of vraag hier een exclusief digitaal adviesgesprek aan.

Tot snel!

‘Mijn haar voelt beter dan ooit!’

Door Carola Blokland

“Er is maar één iemand die ik mijn haar toevertrouw en dat is Tine. Ze redde m’n trouwkapsel, knipt en kleurt me al sinds die tijd en 1,5 jaar geleden overtuigde ze me om vol voor mijn krul/slag te gaan met de juiste advies en producten en productgebruik. Mijn haar voelt beter dan ooit, ondanks dat ik nog regelmatig laat highlighten. En goud eerlijk is ze: over kleuren, over de hoeveelheid die eraf gaat (moet!). Naast dat ze kundig is, is ze in voor een goed gesprek, geestig en gezellig. Een echt cadeau aan mezelf om een paar uur in de stoel te zitten bij haar!”

‘Tine is een top kapster!’

Door Marije van Dijk

"Tine is een top kapster die goed, eerlijk en professioneel advies geeft over en voor je haar. Daarnaast is ze een ware kunstenares als het gaat om feestkapsels! Naar de kapper gaan voor zowel een knipbeurt als mooie opsteeksels is een waar feestje.
Tine kan bestellingen als de beste inpakken. Zo leuk om uit te pakken, echt een cadeautje."