Skip to main content

Over Tine

Als je haar maar goed zit

Het is mijn passie jou te laten stralen! Het leven voluit leven is iets wat ik van grote waarde vind.
Het leven is kwetsbaar, dit is iets wat ik persoonlijk ervaren heb, in het ziek zijn en verlies van mijn moeder maar ook in het ziek zijn van mijn vader.

Doordat ik tijdens de coronapandemie vastliep vroeg ik hulp. Dankzij coaching ontdekte ik mijn talenten.
Ik heb oog voor de ander, ik neem de tijd en geef jou een gevoel van jezelf mogen zijn. Ik kan goed luisteren en ik durf inmiddels keuzes te maken die dicht bij mijzelf liggen. Ik geniet van ontwikkelingen, samen te werken met andere ondernemers en  ik ga goed op dingen doen buiten mijn comfort zone.

Ik ben een perfectionist in het uitvoeren van mijn vak omdat ik jou het allerbeste gun maar ik ga ook graag een laag dieper.
Ik zie veel vrouwen worstelen met zichzelf. Dit is iets dat mij raakt. Ik geloof in de kracht van een goed kapsel, het dragen van de juiste kleuren. Het leren hoe jij zélf je haar goed in model krijgt. Dit geeft jou zelfvertrouwen, haalt het beste in jezelf naar boven.

En ik gun jou dat jij jezelf durft te zijn. Jouw unieke zelf. Want jij bent een wonderlijke creatie. En je haar is jouw sieraad. Gun jij dit jezelf ook?

Ik heb inmiddels een klantenstop. Maar wil jou tóch graag verder helpen. Jou laten ontdekken wat jouw haar nodig heeft. Op de website vind je informatie en videos over de verzorging van jouw haartype. Of vraag een persoonlijk digitaal advies aan.

Bel, app of mail en ik help je graag verder!

‘Mijn haar voelt beter dan ooit!’

Door Carola Blokland

“Er is maar één iemand die ik mijn haar toevertrouw en dat is Tine. Ze redde m’n trouwkapsel, knipt en kleurt me al sinds die tijd en 1,5 jaar geleden overtuigde ze me om vol voor mijn krul/slag te gaan met de juiste advies en producten en productgebruik. Mijn haar voelt beter dan ooit, ondanks dat ik nog regelmatig laat highlighten. En goud eerlijk is ze: over kleuren, over de hoeveelheid die eraf gaat (moet!). Naast dat ze kundig is, is ze in voor een goed gesprek, geestig en gezellig. Een echt cadeau aan mezelf om een paar uur in de stoel te zitten bij haar!”

‘Tine is een top kapster!’

Door Marije van Dijk

"Tine is een top kapster die goed, eerlijk en professioneel advies geeft over en voor je haar. Daarnaast is ze een ware kunstenares als het gaat om feestkapsels! Naar de kapper gaan voor zowel een knipbeurt als mooie opsteeksels is een waar feestje.
Tine kan bestellingen als de beste inpakken. Zo leuk om uit te pakken, echt een cadeautje."