Skip to main content

Niet zomaar een salon

Als je haar maar goed zit

Op mijn 15e ben ik het kappersvak ingerold. Wat begon als een leuk vakantiebaantje werd al snel 4 dagen werken en 1 dag naar school. Ik bleek het knippen in de vingers te hebben: binnen een jaar mocht ik al meedraaien in de herensalon en nog een jaar later kon ik mijn opleiding versneld afronden.

In de jaren die volgden ontdekte ik wat mij het meest voldoening gaf: mensen echt te laten stralen. Niet alleen het haar, maar juist de persoon eronder: ook van binnenuit mag je stralen. Naast het knippen en stylen ook een goed gesprek, oprechte aandacht, een luisterend oor. Met de juiste adviezen ook thuis het gewenste resultaat bereiken.

Doordat ik in de salon veel ruimte kreeg voor het doorontwikkelen van zowel mijzelf als het bedrijf, werd ook de ondernemer in mij wakker. En toen was daar de kans voor mijn eigen haarsalon.

Een sprong in het diepe, maar het bleek een gouden zet. Een salon vol rust en persoonlijke aandacht door de een op een setting. Alle ruimte voor mijn eigen visie.

Ik startte midden in een lockdown. Met een lege stoel. Maar dit bood me ook de ruimte om op andere manieren mijn droom te realiseren. Ik deelde mijn kennis over haarverzorging op social media en verkocht de hoogwaardige kwaliteitsproducten uit mijn salon. Ik merkte al snel dat dit aansloeg en ik ook op deze manier veel mannen en vrouwen blij kon maken: het idee voor deze website werd geboren.

De lege stoel? Die zit inmiddels gelukkig meer dan vol. Zo vol dat ik momenteel geen nieuwe klanten meer kan aannemen. Maar ook zonder mijn stoel kan ik jou helpen. Ik gun het je zo om blij te zijn met jezelf en heb ontdekt dat je haar hierbij een belangrijke rol speelt. Als je haar maar goed zit toch?

Ik help je graag te ontdekken wat jouw haar nodig heeft. Op de site vind je veel informatie en tutorials over de verzorging van jouw haartype. Liever persoonlijk contact? Bel, app of mail en ik help je graag verder.

Liefs, Tine.

‘Mijn haar voelt beter dan ooit!’

Door Carola Blokland

“Er is maar één iemand die ik mijn haar toevertrouw en dat is Tine. Ze redde m’n trouwkapsel, knipt en kleurt me al sinds die tijd en 1,5 jaar geleden overtuigde ze me om vol voor mijn krul/slag te gaan met de juiste advies en producten en productgebruik. Mijn haar voelt beter dan ooit, ondanks dat ik nog regelmatig laat highlighten. En goud eerlijk is ze: over kleuren, over de hoeveelheid die eraf gaat (moet!). Naast dat ze kundig is, is ze in voor een goed gesprek, geestig en gezellig. Een echt cadeau aan mezelf om een paar uur in de stoel te zitten bij haar!”

‘Tine is een top kapster!’

Door Marije van Dijk

"Tine is een top kapster die goed, eerlijk en professioneel advies geeft over en voor je haar. Daarnaast is ze een ware kunstenares als het gaat om feestkapsels! Naar de kapper gaan voor zowel een knipbeurt als mooie opsteeksels is een waar feestje.
Tine kan bestellingen als de beste inpakken. Zo leuk om uit te pakken, echt een cadeautje."