Skip to main content

Styletraject

'Zie je wel hoe mooi je bent?'

‘Tjonge! Wat een grote borsten én dan ook nog zo’n lichaam!’ zegt mijn vriendin. ‘En zie je die heupen die ook nog zo mooi uitsteken!’ reageer ik terwijl we naar haar kijken. Samen lopen we langs een winkel waar naast de deur een paspop in bikini staat. Een paspop met hét perfecte figuur én de perfecte borsten.

 Het perfecte lichaam! Iets wat ik jaren heb nagestreefd! En stiekem soms nog wel eens doe. (…)’

(Uit ‘Borsten’ Instagram @ronella-storyteller)

 

Zomaar een post die wij op Instagram lazen! Een herkenbaar beeld! Een vrouw die op zoek is naar het perfecte lichaam waardoor ze zichzelf te kritisch bekijkt: hangende borsten, rimpels, buikje en kilo’s die er makkelijker aankomen dan dat ze er af gaan, aldus Ronella. Allerlei bezwaren van haar kant maar ziet ze wel hoe mooi ze nu is?

 ‘Dit gunnen wij iedere vrouw: jezelf zien én dan denken: ik mag er zijn!’

 Twee jaar geleden zag ik (Tine) foto’s van mezelf gemaakt door Ingrid en ik dacht: ‘Dit gun ik iedere vrouw. Jezelf zien én dan denken: ik ben mag er zijn!’

Wij zijn Tine Plaisier en Ingrid Bot. Twee enthousiaste en sprankelende vrouwen. Twee jaar geleden hebben wij samen een branding-fotoshoot gedaan. Tine vóór en Ingrid achter de camera. ‘Ik voelde me echt heel mooi en ik was onder de indruk van de foto’s!’, aldus Tine. Samen kwamen wij tot de conclusie: ‘Dit gunnen wij iedere vrouw.’

 ‘In mijn leven heb ik ontdekt dat ik hulp van anderen nodig heb’ – Tine

Tine – Een paar jaar geleden werd mijn moeder ernstig ziek en overleed zij. Mijn leven stond stil. Het verdriet en gemis om mijn moeder. Na het overlijden van mijn moeder werd ook mijn vader ongeneeslijk ziek. Rouw is in mijn leven. Gevolg: ik liep vast en ontdekte dat ik het niet alleen kon. Dat ik hulp nodig had. Dat ik anderen in mijn leven nodig had om mij weer verder te helpen. Juist in de kwetsbaarheid van het leven heb ik veel geleerd en ontdekt: vreugde en verdriet kunnen naast elkaar bestaan. Je mag stralen, zowel van binnen als van buiten. Je mag het leven voluit leven. Levenslessen die ik ook graag door wil geven aan mijn klanten.

‘Ik heb geleerd om met andere ogen naar mezelf te kijken!’ -Ingrid

Ingrid – In mijn werk als fotograaf zie ik veel vrouwen die naar foto’s van zichzelf kijken en dan vooral zien wat er niet goed is. Voor mij ook herkenbaar. Ook ik heb geworsteld met mijn uiterlijk. In de loop der jaren heb ik geleerd om met andere ogen naar mijzelf te kijken waardoor ik nu oprecht tegen mezelf kan zeggen: ‘Ik mag er zijn!’

 

‘Verschuil je niet langer!’

 In ons werk ontmoeten wij vrouwen die net als Ronella te kritisch naar zichzelf kijken:

  • ‘Nee hoor, ik hoef niet voor de camera. Ik sta nooit leuk op een foto’
  • ‘Ja, jij doet dat allemaal zo makkelijk. Maar ik, ik kan dat niet’
  • ‘Jij ziet er altijd leuk uit maar ik weet gewoon niet zo goed wat mij leuk staat. Ik ben niet zo mooi’

Wij zien teveel vrouwen worstelen met onzekerheid en vervolgens allerlei redenen opnoemen waarom zij niet kunnen veranderen. Wij geloven dat iedere vrouw kan veranderen, dat jij kan veranderen maar de vraag is wil jij dat ook? En heb je daar tijd en geld voor over? Jij bent mooi. Durf je die uitdaging aan om dat te gaan zien? En ja, daar heb je wat hulp bij nodig. Mogen wij jou helpen?

Hoe doen wij dat? Door middel van haar-, kleding-, en stijladvies. Welk kapsel past bij je? Wat past het beste bij je gezichtsvorm? Welke producten heb je nodig om je haar goed te verzorgen? Daarnaast krijg je een kleuradvies. Ben je een winter-, lente-, zomer- of een herfsttype? Of juist één van de andere zes kleurtypes? Ieder lichaam is uniek en mooi maar heeft ook haar uitdagingen waardoor het moeilijk kan zijn de juiste kleding te vinden. Samen gaan we op zoek naar welke kledingstijl het beste bij jou en je lichaam past. Ter afsluiting doen we een fotoshoot zodat jij zelf zult zien: ‘Wow, dit ben ik!’ Na afloop krijg je een document mee met alle informatie die we tijdens het traject met je gedeeld hebben. En natuurlijk een afdruk van je mooiste foto!

Het stijltraject verdelen we over twee dagdelen (op vrijdagen).

Verschuil je niet langer en ontdek samen met ons hoe mooi je bent!

Dit stijltraject bevat:

Dit stijltraject bevat:

Dagdeel 1:

✅ Kleuranalyse met losse doeken
✅ Jouw persoonlijke kleurenpalet
✅ Advies over topkleuren voor kleding, haar en make-up
✅ Contrastanalyse
✅ Figuuranalyse
✅ Uitleg over wat het beste bij jou past bij jouw figuurtype
✅ Kledingadvies incl persoonlijk template
✅ Gezichtsvormanalyse
✅ Knippen en haarstylingadvies
✅ Haarkleuradvies
✅ Inclusief koffie/thee en wat lekkers
✅ Voor foto
✅ Duur: ± 3uur

Tussentijdsmoment:
✅ Make-up workshop bij Nathanie Beauty&Make-up

Dagdeel 2:

✅ Haarstyling
✅ Make-up finishing touch
✅ Fotoshoot in een studio
✅ Duur: ± 2uur

 

en één afdruk van de fotoshoot. Mogelijkheid dit uit te breiden naar meer. Beide dagdelen zijn Ingrid én Tine aanwezig.